Quarta edició del premi per estudis amb perspectiva de gènere de Pedreguer

Quarta edició del premi per estudis amb perspectiva de gènere de Pedreguer
  09/04/2024

La Regidoria d'Igualtat, Diversitats i Polítiques Feministes de Pedreguer ha publicat la convocatòria per a la IV Edició del Premi d'Estudi amb Perspectiva de Gènere, una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Pedreguer amb una dotació econòmica de 2.000 euros destinada a fomentar els estudis feministes.

Aquest premi té com a objectiu impulsar el desenvolupament d'estudis i anàlisis amb una perspectiva de gènere, així com promoure un coneixement més profund sobre la situació de la igualtat i el feminisme a Pedreguer.

Per quart any consecutiu, es convida a presentar avantprojectes d'investigació feministes, ja siga sobre la vida de dones rellevants en la història de Pedreguer o en disciplines com l'economia, la cultura, la interculturalitat, la joventut, entre altres, tant en el context històric com contemporani.

El termini per a presentar els avantprojectes d'estudi estarà obert fins al 6 de maig. Totes les persones interessades que complisquen amb els requisits publicats a les bases oficials, disponibles a l'Ajuntament de Pedreguer, poden participar en aquesta convocatòria.

La persona seleccionada tindrà vuit mesos per a dur a terme l'estudi, amb l'opció de publicar els resultats l'any següent.

<<< Volver a la portada