Diverses Policies Locals s'interessen pel nou model d'educació viària de Benissa

Diverses Policies Locals s'interessen pel nou model d'educació viària de Benissa
  26/03/2019

 

Les accions iniciades per la Policia Local en matèria de formació i educació viària -dirigides tant al públic infantil i alumnat de secundària com també a persones majors- han despertat l'interés de diversos municipis de la província. De fet, s’han dirigit al departament a fi de conéixer, de primera mà, el model de treball que s'està desenvolupant en aquesta matèria.

       El treball realitzat a nivell pràctic amb l'alumnat dels dos col·legis té un altra grau d'acceptació. La part pràctica afig una novetat important perquè el mateix alumnat exerceix d'improvisat policia, posant denúncies morals als vehicles mal estacionats, raonant perquè estan mal estacionats i a qui perjudiquen quan s'estaciona malament, fent cas omís als senyals i les normes de trànsit.

       A més, dins d'aquesta campanya, la Policia Local impartirà a l'abril classes d'educació viària en l'institut i al maig es realitzarà una xerrada amb la finalitat que tot el veïnat estiga informat dels aspectes legals que han de respectar-se. Aquesta xarrada comptarà amb la participació d'un metge del SAMU, qui explicarà continguts de prevenció i salut en un context de trànsit i seguretat viària.

<<< Tornar a la portada