Duel de xefs a l'Auditori Teulada Moraira
Rafa Soler, Alberto Ferruz, Nazario Cano i Juanfra Valent faran un showcooking en Dolia
Cuchita Lluch presidirà el jurat del concurs gastronòmic internacional de moscatell
DÍDAC VENGUT
El menú de la vuitena edició de Dolia, Mostra de Enoturisme i Gastronomia és "d'empenta" i està a l'altura del paladar més exquisit. L'essència de la gastronomia de la Marina Alta es trasllada l'1 de setembre al Auditori Teulada Moraira amb un duel en directe amb quatre xefs establerts a la comarca: Rafa Soler, Alberto Ferruz, Nazario Cano i Juanfra Valent -cap de l'estudi de creativitat de Quique Dacosta-. Tots ells comparteixen una mateixa filosofia de treball que prioritza el territori, la matèria primera d'aquí, de quilòmetre zero, i als mateixos productors com a part fonamental de la cadena de valors que dóna sentit a la seua passió. Sabors de sempre, fruit de la tradició que passa de mares a filles, que es converteixen en plats d'alta cuina amb les eines adequades per aplicar les tècniques més innovadores i les últimes tendències. Els quatre participaran en un showcooking i demostraran davant el públic -assegut a la sala principal de l'Auditori- tot el que saben amb les mateixes armes, és a dir, amb els mateixos productes per cuinar. I, de regal, una creació conjunta amb el raïm moscatell com a protagonista..