El Dénia Bàsquet aconsegueix el seu primer triomf en Tercera FEB davant Adesavi

El Dénia Bàsquet logra su primer triunfo en Tercera FEB ante Adesavi
  28/10/2024

El Dénia BC Suma BPM Lighting ha aconseguit la seua primera victòria de la temporada en Tercera FEB, imposant-se a Adesavi en la tercera jornada de la competició en un pavelló Joan Fuster ple de gom a gom. L’afició local, entregada i animosa durant tot el partit, va ser un motor essencial que va impulsar l’equip cap a un triomf contundent.

L’equip dianenc va començar el partit amb un alt nivell d’intensitat, establint des del primer minut un ritme de joc frenètic, impulsat per una defensa sòlida i ben organitzada. El rival va acceptar el repte, i durant els primers quinze minuts ambdós equips van intercanviar cistelles en un marcador renyit, reflex de la igualtat i la lluita fèrria sota els taulers.

Les rotacions des de la banqueta no van afectar el rendiment del Dénia, que va mantindre la seua consistència. Aquesta constància va acabar fent mossa en els seus rivals, que, en arribar al descans, es van trobar amb una desavantatge de tretze punts (46-33), gràcies a l’incansable empenta local.

Amb el començament de la segona meitat, els locals van eixir disposats a sentenciar l’encontre. Van brillar amb uns minuts de joc excel·lents, tant en atac com en defensa, i van aconseguir obrir encara més la diferència, tancant el tercer quart amb una avantatge de vint punts que deixava el partit sentenciat.

A pesar de la diferència, Adesavi no es va rendir i va lluitar fins a l’últim segon. No obstant això, no van aconseguir retallar el marge, sucumbint davant un Dénia BC que va mostrar la seua millor versió i va confirmar estar a l’altura de l’exigent nivell d’aquesta competició.

PRÒXIM PARTIT A CASA DEL LÍDER

Amb aquesta injecció de moral, l’equip de Cavero afronta en la quarta jornada la visita al Servigroup Benidorm, líder invicte del grup. L’encontre tindrà lloc el diumenge 3 de novembre a les 18.30 al Palau L'Illa de Benidorm, i serà una nova oportunitat per a l’equip de continuar afiançant-se i mostrar la seua capacitat en aquesta competida lliga.