Primera FFCV: El Jávea no passa de l’empat (1-1) i el Pego remunta a Rafelguaraf (1-3)

Primera FFCV: El Jávea no pasa del empate (1-1) y el Pego remonta en Rafelguaraf (1-3)
  27/10/2024

El Pego, en el grup III de la Primera FFCV, va celebrar este diumenge la seua victòria a casa del Rafelguaraf per 1-3. Els de Diego Mulet portaven dues jornades sense guanyar i necessitaven la victòria davant un equip de la zona baixa per a no complicar-se la vida. A més, el triomf va arribar amb remuntada, ja que els locals es van avançar, però Kevin, Pere i Lalo van contribuir amb els seus gols a esta gran victòria.

Per la seua banda, el Jávea, en el grup IV, es va encallar davant un Sporting de Sant Fulgenci que, amb molt poc, es va emportar un gran premi. La primera part va ser avorrida, amb moltes imprecisions i quasi sense arribades, llevat d’una gran assistència de Cabo a Destefano que va servir per a obrir el marcador. En la segona meitat, el joc es va animar i el Jávea va crear més perill, encara que va perdonar massa i ho va acabar pagant, tot i jugar amb un més per l’expulsió d’un jugador visitant. Al final, el Sant Fulgenci va igualar el marcador a falta de cinc minuts per al final, i quan una tromba d’aigua havia deixat el camp pràcticament impracticable.