Tercera FFCV: Benitatxell, Calp B i El Verger guanyen i continuen a dalt, i el Pedreguer perd la imbatibilitat

Tercera FFCV: Benitatxell, Calpe B y El Verger ganan y siguen arriba, y el Pedreguer pierde la imbatibilidad
  27/10/2024

La setena jornada en el grup XII de la Tercera FFCV ha deixat poques novetats, excepte la derrota del Pedreguer a la casa del Campello B per 2-1, amb la qual cosa perd la imbatibilitat davant un rival directe i es distància del cap de la classificació. Benitatxell, Calp B i El Verger –aquest últim amb un 10-0– han complit en aquesta jornada i continuen a dalt i invictes, juntament amb el Campello B. Benitatxell i Calp B tenen quinze punts, mentre que El Verger, Campello B i Finestrat els segueixen amb catorze.

El Calp B va vèncer el Benissa per 0-2, amb gols d’Óscar i Sebastián, en un partit sense massa història. Tampoc va patir el Benitatxell per a guanyar 4-1 al Beniarbeig, amb gols de Marc, Javi Hernández, Raül i Claudio per als locals, mentre que pels visitants va marcar Andrés. Per part seua, el Verger va endossar un 10-0 a l’Iraklis, amb un “pòquer” de David Molines, que ja és el pichichi del grup. Vicent Garcia (2), Iker (2), Carim, i un altre en pròpia porta van completar el marcador.

Mentrestant, el Pedreguer va caure derrotat en el complicat camp del Campello B. Els locals es van avançar al quart d’hora, encara que el Pedreguer va empatar tres minuts després gràcies a Abel. Ja quasi al final, el Campello B va aconseguir desnivellar el marcador, i el Pedreguer va acabar amb deu jugadors per l’expulsió d’Arnau Ballester en el minut 89.

En la resta de partits, el Pego B va caure a casa davant l’At. Callosa per 1-2. Per als rogets va marcar Dani en el minut 76, encara que no va ser suficient per a la remuntada. El Teulada B també va perdre a casa davant el Finestrat per 1-4, mentre que l’Orba B tampoc va poder sumar punts davant el Mutxamel B, contra el qual va perdre per 1-2.