Grans xefs parlaran del seu producte fetitxe en el D*NA Festival Gastronòmic

Grandes chefs hablarán de su producto fetiche en el D*NA Festival Gastronómico
  22/09/2018

Pedro Morán, Ricardo Muñoz Zurita i Bruno Ruiz s'incorporen a la llista de cuiners participants

Dénia tornarà a reunir al passeig de la Marineta Cassiana a xefs de prestigi en la segona edició de D*NA Festival Gastronòmic. L'activitat, que tindrà lloc el proper cap de setmana, tindrà al producte com a protagonista absolut. Cadascun dels divuit cuiners convidats explicarà en un gran escenari a l'aire lliure quina és la seua matèria primera predilecta, la que ha definit la seua cuina i la seua trajectòria creativa. Entre els convidats estan noms tan coneguts com Elena Arzak, Oriol Castro, Pepe Rodríguez, Pepe Solla, Pedro Morán i Ricardo Muñoz Zurita.
Els xefs participaran en ponències i showcookings on bolcaran tota la seua passió culinària explicant quin producte fetitxe forma ja part del seu ADN gastronòmic, cadascú diferent de l'anterior. Pedro Morán, que dirigeix ​​el restaurant Casa Gerardo (Astúries), amb més de 100 anys de tradició i una estrella Michelin a l'esquena, participarà de la trobada presentant un producte que manté les arrels de la seva terra, la faba.

<<< Tornar a la portada