Grans xefs parlaran del seu producte fetitxe en el D*NA Festival Gastronòmic
Pedro Morán, Ricardo Muñoz Zurita i Bruno Ruiz s'incorporen a la llista de cuiners participants
Dénia tornarà a reunir al passeig de la Marineta Cassiana a xefs de prestigi en la segona edició de D*NA Festival Gastronòmic. L'activitat, que tindrà lloc el proper cap de setmana, tindrà al producte com a protagonista absolut. Cadascun dels divuit cuiners convidats explicarà en un gran escenari a l'aire lliure quina és la seua matèria primera predilecta, la que ha definit la seua cuina i la seua trajectòria creativa. Entre els convidats estan noms tan coneguts com Elena Arzak, Oriol Castro, Pepe Rodríguez, Pepe Solla, Pedro Morán i Ricardo Muñoz Zurita.
Els xefs participaran en ponències i showcookings on bolcaran tota la seua passió culinària explicant quin producte fetitxe forma ja part del seu ADN gastronòmic, cadascú diferent de l'anterior. Pedro Morán, que dirigeix el restaurant Casa Gerardo (Astúries), amb més de 100 anys de tradició i una estrella Michelin a l'esquena, participarà de la trobada presentant un producte que manté les arrels de la seva terra, la faba.