La Guàrdia Civil deté a Benissa a un actiu estafador

La Guardia Civil detiene en Benissa a un activo estafador
  25/11/2017

La Guàrdia Civil ha detingut a Benissa a un home de 57 anys d'edat, de nacionalitat italiana, com l'autor de nombrosos delictes, entre els quals destaquen robatoris amb força en habitatge, robatoris de caixes fortes, estafes, falsificació de document i atemptat contra agents de l'autoritat, entre molts altres. A més, tenia pendents tres ordres de recerca i detenció; una emesa per un jutjat de les Palmes de Gran Canària, una altra per l'Audiència Provincial de Madrid i una altra per les autoritats judicials italianes. Ja ha ingressat a la presó.

El passat mes de juliol, la Guàrdia Civil va detectar un lleuger repunt en els delictes de robatori amb força, comesos en habitatges d'urbanitzacions de Calp i Altea. Ràpidament es va iniciar una investigació conjunta, per part d'agents de les Àrees de Recerca d'aquestes localitats.
La Guàrdia Civil va aconseguir un reconeixement fotogràfic, per part d'una de les víctimes. L'autor va resultar ser un ciutadà italià de 57 anys, establert al Campello, un veterà delinqüent amb nombrosíssims antecedents a l'esquena, conegut com "Torrebruno". 

El detingut va ser interceptat per la Guàrdia Civil a Calp i es va iniciar una persecució en cotxe que va finalitzar a Benissa, després que l'home xoqués contra un vehícule estacionat. 

<<< Tornar a la portada