L’antic institut de Benissa serà seu de les proves d’accés a la universitat

L’antic institut de Benissa serà seu de les proves d’accés a la universitat
  06/02/2019

 

El IES Historiador Chabàs vorà reduïda la seua càrrega

 

Els estudiants de segon de batxillerat ja no hauran de desplaçar-se a Dénia per a realitzar les Proves d’Accés Universitàries (PAU) perquè podran fer-ho directament a l’antic institut Josep Iborra. El Vicerectorat d’Estudiants i Esports de la Universitat Miguel Hernández d’Elx va organitzar diverses reunions amb les directives dels instituts i es va plantejar en un primer moment que tot l’alumnat de la Marina Alta es desplaçara cadascun dels tres dies a la universitat o al camps de Sant Joan per a realitzar les proves.

            Les directives junt amb Javier Gómez, coordinador de les proves Pau, van plantejar la possibilitat de desdoblegar el Tribunal 1 de Dénia en dos, el tribunal 1 i l’11, amb dues seus, una a l’antiga seu de l’Escola Oficial d’Idiomes de Dénia i l’altra a l’antic edifici de l’IES Josep Iborra de Benissa.

            Així, a partir d’aquest any, l’alumnat dels dos instituts de Xàbia, l’IES Matemàtic Vicent Caselles de Gata de Gorgos, l’IES Teulada, l’IES Pedreguer, l’IES Ifach de Calp i l’IES Josep Iborra de Benissa s’examinaran al del tribunal 11. El director de l’institut Josep Iborra, Miquel López, assenyala que “estem contents perquè això dóna la tranquil·litat als i les alumnes de no haver de desplaçar-se a Elx o a Dénia i ara podran fer una prova tan important per al seu futur al costat del seu institut”.

<<< Tornar a la portada