Mari Carme Ronda encapçalarà la llista de Compromís per Benissa

Mari Carme Ronda encapçalarà la llista de Compromís per Benissa
  19/02/2019

 

Mari Carme Ronda serà la cap de llista de Compromís per  Benissa en les eleccions del 26 de maig i substituirà Xavi Tro que havia estat l’alcaldable en les anteriors cites electorals. Ronda és arquitecta tècnica de professió però a hores d’ara exerceix de professora de Tecnologia i Àmbit Científic a l’institut Verge del Remei d’Alacant. Té experiència en la gestió pública perquè és regidora i està al capdavant de les àrees d’Estratègia Territorial, Documentació i Espais Culturals, Medi Ambient, Cementeri, Justícia, Parcs i Jardins i Mobiliari Urbà.

        Ronda confessa que sempre ha tingut una vocació de servei públic i entenc la política com “treballar pel poble, per millorar la vida de la nostra ciutadania, posar tots els nostres coneixements i treball a disposició del poble”. Ha donat un pas endavant per tal d’encapçalar el projecte nacionalista perquè “estem en un moment decisiu per a la societat en general però, sobretot, per a les dones, per a la lluita per la igualtat entre dones i homes i contra la violència masclista, donat el ressorgiment de moviments cavernícoles que pretenen reduir-nos totes les conquestes històriques aconseguides. També volen acabar amb tots els avanços en política social i laboral i de col·lectius desfavorits”, diu.

        La presentació oficial de la candidatura de Mari Carme Ronda serà el dijous 28 de febrer, a les 20 hores, a la seu del partit.

<<< Tornar a la portada