Adéu 2017/ El Verger: Relleu a l’Alcaldia, polèmica contractació musical i rememoració emotiva

Adéu 2017/ El Verger: Relleu a l’Alcaldia, polèmica contractació musical i rememoració emotiva
  30/12/2017

 

L’exercici polític 2017 en El Verger ha estat marcat pel relleu en l’Alcaldia de socialistes a nacionalistes, no exempta de polèmica, pel fet que la qüestió del canvi de dedicacions amb els corresponents sous, només ha pogut ser dirimida a última hora entre els dos socis majoritàries de govern, i mitjançant diferents mediadors que s’han vist obligats a emprar-se a fons per a que no es trencara el pacte.

            Amb això, fruit del oposat tarannà entre els respectius líders, el municipi pareix haver desaparegut del panorama informatiu en els últims mesos.

            A banda, i analitzant la política entre bambolines, el pacte de no agressió entre Compromís i Ciudadanos pareix haver saltat pels aires a conseqüència de les crítiques formulades per les xarxes socials dels subalterns d’aquesta última formació respecte als grups de música contractats al festival Penya-roja. Aquesta qüestió pareix haver esdevingut la més espinosa de l’exercici, primer pels comptes demanats pel partit taronja a l’equip de govern, i després al considerar bona part de la comissió de festes poc clares les explicacions donades pel regidor de l’àrea i alcalde respecte a la despesa ocasionada. La controvèrsia ha acabat amb la dimissió de bona part de la comissió.

            Un altre esdeveniment de relleu des del punt de vista social ha estat el desè aniversari de la inundació per la riuada de 2007, que de la mà de la Plataforma Riu Girona ha advertit de les carències que encara es troben a tota la conca per a evitar un altra catàstrofe d’aquest tipus.

 

La notícia completa a l'edició impresa de CANFALI MARINA ALTA.

¡Suscríbete!