Futbol Preferent: El Dénia torna a guanyar i el Jávea trau un punt de Tavernes

17/02/2019

El Dénia ha tornat a guanyar i ho ha fet davant el UE Gandia (0-2) mentre que el Jávea ha tret un punt davant el Tavernes (1-1).
El Dénia ha fet els deures i ha complit al Guillermo Olagüe davant el UE Gandia, equip al que ha vençut per 0-2 amb gols de César i Guerrero. Els groguets han començat molt bé i al minut 8 s’han avançat al marcador. Un gol que els ha permés jugar amb comoditat davant del seu rival. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans. En la segona part els deniers han tornat a marcar al minut 57 per mediació de Guerrero. Un gol que ha finiquitat l’encontre.
El Jávea ha empatat davant el Tavernes un partit en el que malgrat avançar-se prompte al marcador -minut 8 amb gol de Navarro- no ha pogut guanyar. L’equip de La Safor ha empatat al minut 44 i amb  l'1-1 s’ha arribat al descans. En la segona part el Jávea ha buscat el gol del triomf però malgrat a tenir ocasions no ha aconseguit.

Per la seua banda, el Pego ha guanyat al Monte Sión per 2-0. Amb aquest resultat els pegolins es situen a la posició número 9 de la clasificassió.