Canfali Marina Alta

L’Ajuntament de El Verger celebra el Dia Internacional de les Muntanyes amb un programa d’activitats

L’Ajuntament de El Verger celebra el Dia Internacional de les Muntanyes amb un programa d’activitats
  05/12/2018

 

Les Regidories de Medi Ambient i Cultura d’El Verger han organitzat un programa d’activitats per a celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes. Segons han manifestat en un comunicat conjunt “volem apropar la nostra serra i la seua història als veïns del Verger, en una jornada per a conèixer les nostres muntanyes, respectar-les i també per ressaltar la importància del seu desenvolupament sostenible”.

 

AGENDA

 

DIMARTS 11

        -A les 20 h.: Conferència a la Casa de Cultura sobre el patrimoni arqueològic i art prehistòric a la Serra de Segaria Conferència per la professora Virginia Barciela González del Departament de Prehistòria de la Universitat d'Alacant. Barciela, a qui correspon la troballa de l'Ídol Oculat a Segària, ens oferirà detalls sobre aquest descobriment i sobre altres mostres d'art prehistòric en la zona. En acabar hi haurà un vi d'honor per als assistents.

 

DIUMENGE 16: SENDERISME A LA SERRA DE SEGÀRIA I VOLUNTARIAT AMBIENTAL

        -A les 9 h.: Eixida des del cementiri i pujarem per instal·lar una bandera commemorativa en el Cim de la Penya Roja (251 m). Durant la ruta està previst parar a esmorzar que l’Ajuntament te previst proporcionar als participants que facen la inscripció prèvia al telèfon 667459768 o a través del correu mediambient@elverger.es fins al dia 15. La parada s’aprofitarà per a fer una neteja de residus en el sender.

Buscar noticias
Agenda