Canfali Marina Alta

Les comissions de Dénia trauen al carrer més de 600.000 euros en monuments

  • Les comissions de Dénia trauen al carrer més de 600.000 euros en monuments
  • Les comissions de Dénia trauen al carrer més de 600.000 euros en monuments
  16/03/2019

 

Dos cites ineludibles: diumenge el lliurament de premis i el dia de Sant Josep, l’ofrena

 

Qui gasta ja la paraula crisi? Definitivament les falles han deixat enrere aquells anys d’economia dura i els carrers de Dénia donaran cabuda a quasi 600.000 euros en monuments. Estes són les xifres que baralla el president de la Junta Local Fallera, José Vicente Benavente, qui s’ha mostrat orgullós de l’increment que ha registrat el cens de fallers: en poc més de 6 anys ha passat de 1.800 a 2.500. Les falles tornaran a competir en les mateixes categories que l’any passat. En grans, en la Secció Epecial estaran: Baix la Mar, Centro, París Pedrera i Oeste. En Secció Primera competiran: Port Rotes, Diana, Saladar, Campaments, Les Roques, Darrere del Castell i Camp Roig. En quant a les menudes, Centro, París Pedrera, Baix la Mar i Oeste estaran en la Secció Especial i la resta en la secció Primera.

 

UNA PLANTÀ MATINERA

 

            Les falles van començar la plantà dimarts. La més matinera va ser Baix la Mar, a la que li va seguir dimecres Saladar. La resta acabaran les tasques hui dissabte per rebre la visita que fa el jurat del premi Luis Francisco Carrió a la Crítica Local Fallera de CANFALI MARINA ALTA i la visita, diumenge, dels jurats que decideixen la resta dels premis.

            El nom dels guanyadors infantils es desvetllarà demà a les 13 hores i els grans es coneixeran a patir de les 20.30 h.

            L’ambient faller es va deixar notar el cap de setmana passat ja amb força. L’Oeste celebrava el Dia de la Bandera i havia concert de la Banda al Saladar, concursos de paelles a Baix la Mar i París Pedrera i de coques, una novetat, al Centro. Fidels a la tradició, Les Roques va congregar a molts menuts per tal de passar una bona estona en la seua globotà.

            Els passacarrers i les pleitesies marcaran els dies grans de la festa a partir de demà. I tot el món mirarà al cel esperant que el temps acompanye, especialment en l’ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats del Dia de Sant Josep, dimarts a partir de les 11.30 h.

Buscar noticias
Agenda