Preferent: Jávea i Dénia guanyen i el Pego perd

10/02/2019

Jávea i Dénia han sumat el tres punts davant Contestano (2-0) i Tavernes (2-1), respectivament, mentre que el Pego ha perdut amb el Muro (1-2).
El Jávea s’ha imposat al Contestano en un partit en el que el triomf ha estat curt. Els xabiers han sigut millor i en la primera part han marcat els dos gols. El primer l’ha fet Ayoze i el segon Ramis. En la segona part el marcador no ha variat més perquè la sort no ha estat de part dels locals que han tingut ocasions per incrementar la renda.

El Dénia s’ha imposat al Tavernes en un partit en el que acabat patint. Els deniers han fet el 1-0 al minut 38 per mediació de César. El segon ha arribat al minut 58, obra de Guerrero. El Tavernes ha apretat i ha aconseguit marcar el 2-1 a la recta final del partit. Els groguets han patit davant un rival que fins al xiulet final ha buscat l'empat.

El Pego ha perdut per la mínima un partit en el que s'ha avançat al marcador amb gol de Rubio en el minut 16, però el Muro ha remuntat i li ha donat la volta al resultat en fer els gols en els minuts 58 i 70. Després, els rogets han pogut empatar ja que Rico l’ha tinguda al minut 80.