Preferent: Jávea i Dénia guanyen mentre el Pego empata i el Pedreguer perd

• Preferent: Jávea i Dénia guanyen mentre el Pego empata i el Pedreguer perd
  26/01/2020

A priori era una jornada propícia perquè els quatre equips de la Marina Alta guanyaren els seus partits. Però no ha estat així, ja que només han complert Jávea i Dénia guanyant a Rafelcofer (0-1) i Enguera (4-0), respectivament.  El Pego no ha pogut passar de l'empat amb el Sueca (3-3, mentre que el Pedreguer ha perdut amb el Alcàcer (1-3).
Un solitari gol de Pau Soliveres li ha donat els tres punts al Jávea en un partit en el que el Rafelcofer l'ha posat en més dificultats de les esperades.

El retorn del Dénia al camp del Rodat no ha pogut ser més triomfal, ja que ha golejat a l'Enguera en un partit que ha liquidat al descans.  Els groguets han marcat tres gols a la primera part i un altre després del descans.  El 4-0 final ha estat un resultat curt perquè han tingut ocasions molt clares per fer més gols.

El Pego no ha pogut amb el Sueca en un partit en què s'han marcat sis gols i que ha acabat amb repartiments de punts.

El Pedreguer ha fallat a casa davant l'Alcàsser en un partit en què el seu rival aconseguia remuntar el gol de Joel.  Els quatre gols s'han marcat després del descans, una segona part en la qual els locals es van quedar en inferioritat numèrica per l'expulsió d'Àlex Gayà al 78. A la fi del partit van ser expulsats el porter blavet i un jugador visitant.