Preferent: Jávea, Pedreguer i Dénia guanyen en una jornada en la que el Pego empata

01/12/2019

La jornada catorze ha estat quasi redona per als equips de la Marina Alta, ja que excepte el Pego, que ha empatat amb el Rafelcofer (1-1), tots han guanyat. El Jávea ha vençut a L’Alcúdia (3-1), el Pedreguer al Canals (1-2) i el Dénia a L’Olleria (1-0).

El Pedreguer va estar el primer en sumar el triomf ahir dissabte davant el Canals, equip al que es va imposar després de remuntar un 1-0 en contra. Ho va fer amb gols de Borja Céspedes, que va marcar l’empat al minut 72, i Rodrigo Morales  que va fer el 1-2 definitiu al minut 87.

El Jávea ha guanyat a L’Alcúdia en un partit on s’ha avançat al marcador al minut tres amb un gol en pròpia porta de Salvador. En el minut 39 ha fet el 2-0 Adrián Ramis. Als quatre minuts de la represa els visitants han marcat el 2-1, i Paco en el 88 ha fet el definitiu 3-1.

El Pego ha empatat a un amb el Rafelcofer (1-1). S’ha avançat al marcador als cincs minuts però  al minut 20 els locals han fet el 1-1 per mediació del denier Jordi Sirerol. Després ho ha intentat l’equip de Lauro però no ha aconseguit desfer l’empat.

El Dénia ha guanyat a L’Olleria per la mínima amb un gol de Josep al minut 90. Ha estat una victòria treballada davant un equip que no ha fet cap ocasió clara de gol. La victòria ha estat justa ja que els groguets han estat els que han creat les ocasions.