Preferent: Pego i Pedreguer empaten mentre Jávea i Dénia perden

• Preferent: Pego i Pedreguer empaten mentre Jávea i Dénia perden
  09/02/2020

Pego i Pedreguer han estat els únics que han sumat en aquesta jornada.  Els dos han empatat a casa, els pegolins davant l'Alginet (2-2) i els pedregueros davant el Carcaixent (1-1). Pitjor li ha anat al Jávea que ha patit una dura derrota davant un rival directe, el Muro (4-1). El Dénia ha trencat la seua bona ratxa de resultats positius a casa davant el Alcàsser (1-2).

El Pego ha vist com l'Alginet li empatava a dos en l'últim sospir, un partit que estava guanyant 1-2, però a la fi un gol del conjunt visitants ha evitat que els aficionats rogets vegeren guanyar al seu equip.

El Pedreguer s'avançava als sis minuts en el marcador però en la segona part no ha pogut evitar que el Carcaixent haja fet l'1-1 al minut 67.

El Jávea se les prometia felices quan Guerrero al quart d'hora de joc marcava el 0-1, però el Muro aconseguia empatar deu minuts després.  I en el tram final de partit els locals marcaven tres gols més i guanyaven per 4-1.

El Dénia ha vist com l'Alcàsser li ha trencat una bona ratxa de resultats a casa.  Ha perdut per la mínima en un partit en què el seu rival ha tingut màxima efectivitat: dos xuts a porta, dos gols.  El de la victòria en el descompte.