Lliga Comunitat: El Calp es retroba amb el triomf (3-1) en un gran partit

Lliga Comunitat: El Calpe se reencuentra con el triunfo (3-1) en un gran partido
  27/10/2024

Per part del Calp van jugar: Cassius, Elías, Verghi, Chaca (Raül, 89’), Meji (Pablo, 80’), Panucci, David, Paolo, Mickael (Edu Serrano, 80’), Fede (Xavi López, 89’) i Seguí.

GOLS:
1-0. Minut 19. Panucci.

1-1. Minut 67. Javier.

2-1. Minut 78. Panucci, de penal.

3-1. Minut 88. Chaca.

El Calp va lluir les seues millors gales i va oferir la seua millor versió per a tornar a brindar un triomf a l’afició i trencar una mini ratxa de dues jornades sense guanyar. Els de Lauro van saber jugar amb molt d’ordre i organització davant un Redovà que va demostrar un bon tracte de baló. El Calp es va anar al descans amb 1-0, però en la segona part va igualar el conjunt visitant. El Calp va tindre temps per a rematar la faena amb altres dos gols, l’últim de Chaca, de brillant execució. L’ariet Panucci es va estrenar com a golejador en aquesta jornada i ho va fer per partida doble.