Segona FFCV: El Gorgos salva una jornada en la qual cauen derrotats l’Orba, el Teulada i el Dénia B, i empata el Benissa

Segunda FFCV: El Gorgos salva una jornada en la que caen derrotados Orba, Teulada y Dénia B, y empata el Benissa
  27/10/2024

La setena jornada en la Segona FFCV només ha deixat un triomf per al Gorgos, fora de casa. La resta d’equips del grup VI, Orba, Teulada i Dénia B, que també jugaven com a visitants, van caure derrotats. Mentrestant, el Benissa, en el grup VII, no va passar de l’empat a la casa del Jove Español de Sant Vicent (1-1).
El Gorgos va encarrilar el partit a la casa del Miramar amb els gols d’Axel a la mitja hora de joc i de Sebastian al límit del descans. En la segona part Axel va sentenciar de nou en el minut 57, mentre que els locals van marcar en el 80 per a deixar un marcador definitiu de 1-3.
El Teulada va plantar cara al líder, el Benifairó, en el seu propi feu, encara que al final va acusar la falta d’encert. Tot el contrari que els locals, que van ser molt més efectius, i que es van avançar en el minut 5. Però Moreno va igualar en el minut 15, encara que de nou el Benifairó es va posar per davant a la mitja hora, i el marcador de 2-1 ja no es va moure fins al final. L’equip local va perdre un jugador per doble groga abans del descans, encara que en el minut 59 també va haver d’abandonar el camp el teuladí Moreno. Ja quasi en acabar el temps, el Benifairó es va quedar amb nou jugadors.
L’Orba va patir una severa derrota per 3-0 a casa del Safor Gandia, amb gols que van arribar tots en la segona meitat, quan l’equip visitant va perdre a Miquel per roja directa.
El Dénia B no alça cap, i suma la seua setena derrota consecutiva, la qual cosa deixa a l’equip amb zero punts davant del Beniopa (3-1). Els locals van marcar en el primer minut de joc i van sumar altres dos gols en la segona meitat. Pepe va maquillar el marcador per als dianencs amb el temps complit.

EL BENISSA EMPATA

El Benissa va empatar a casa del Jove Español i gràcies, perquè el gol visitant va arribar en el temps de descompte, obra d’Isaac Llobell. Els locals es van avançar en la segona meitat, encara que en el minut 75 es van quedar amb un jugador menys. Amb aquest empat els de Pedro Jorro continuen invictes en la tercera posició de la taula.