Peixos i bigots que enamoren

Peixos i bigots que enamoren
  16/02/2019

La gamba roja fa de reclam en el Mercat de Dénia per difondre les bondats a la cuina de les espècies senzilles

ROSA RIBES FORNÉS

Amor i gamba. Amb la finalitat de donar a conéixer les possibilitats que les espècies senzilles, les de tota la vida, tenen en la cuina, el Mercat Municipal de Dénia ha fet de la gamba roja un reclam per apropar els consumidors a peixos que possiblement no tinguen tanta demanda ni tan de renom però amb presència habitual en les parades. A la campanya se li han donat connotacions amoroses, per allò de coincidir amb Sant Valentí, i ha esdevingut una declaració d’amor cap a una activitat, la pesca, un producte, el que ve de la mar, i dos professions, la de qui el comercialitza i la de qui el transforma per arribar al plat.

            Amb demostració culinària inclosa -per cura del xef Miquel Ruiz-, la proposta ens permet encara hui dissabte degustar una tapa de gambes a preu raonable i, al mateix temps, acostar-nos a les parades del mercat a preguntar, comprar i experimentar a casa. La iniciativa l’han posada en marxa la Regidoria de Mercats i l’Oficina de la Innovació i la Creativitat de l’Ajuntament de Dénia i se suma a la campanya de promoció comercial i gastronòmica del Mercat Municipal que es va iniciar amb el figatell.

<<< Volver a la portada